Sladka pokušina

Po uspešno izvedeni prvi poročni pokušini, smo se odločili, da pripravimo še eno. Veliko vas je bilo, ki ste si želeli priti, pa so bile vse vstopnice že razprodane. Zato vas ponovno vabimo na sladko poročno druženje!

Zaročenca, vabljena na sladko pokušino!

Na toliko stvari je treba misliti pri načrtovanju poroke, kajne? In, ker ti želimo vsaj malce olajšati celoten proces izbire pravih ponudnikov, smo ti pripravili sladko pokušino. Čakajo te vrhunske tortice, dobra družba in odgovori na vprašanja, zaradi katerih ponoči ne moreš spati. In kar je še najbolje, pokušina je namenjena obema – ženinu in nevesti! Tako se bosta lahko skupaj odločala o vseh pomembnih stvareh. Pridružita se nam na dogodku, kjer bosta preizkusila deset vrst poročnih tort, se spoznala s tiskovinami, cvetjem, poročno fotografijo in poročno dekoracijo.

 

Zakaj je sladka pokušina dogodek za vaju?

Preprosto – ker se kmalu poročita! Kakšen okus torte izbrati? Kakšna naj bo dekoracija, ki vama bo neznansko všeč in jo bosta želela gledati še na fotografijah, dan za dnem? In kakšna naj bodo vabila? Si želita vintage, modernih, zlatih, minimalističnih vabil? Pa kako veliko vlogo igra fotograf? Da o šopku sploh ne govorimo. Vidita, to je dogodek za vaju. Želimo vama olajšati pripravo na poroko. Vemo, da je na voljo ogromno ponudnikov in vsakdo je v nečem poseben, drugačen. Tokrat bosta lahko spoznala le nekatere izmed nas, ki v ozadju skrbimo, da so poroke zares tisti najlepši dnevi življenja. Dalo bi reči celo sanjski.

Z vama in vajino poroko v mislih, smo moči združili različni ponudniki poročnih storitev in ustvarili dogodek, imenovan »Sladka pokušina«. Dobrodošla na dogodku, ustvarjenem posebej za vaju!

Image

Pomembne informacije

Prva sladka pokušina je bila razprodana v nekaj dneh. Zato vabimo vse resno zainteresirane pare, da si čim prej zagotovijo svojo vstopnico. Število mest je omejeno, saj je prostora le za 15 parov!

Sladka pokušina poteka v ČETRTEK, 5.aprila, ob 18.00 URI v prostorih Infinity Events v Ljubljani. Prostori se nahajajo v Tehnološkem parku, Pot za Brdom 100, stavba G, pot do prostorov pa bo tudi podrobno označena.

Na dogodek se lahko prijaviš s poslanim mailom na tamara@yammytammy.si ali z izpolnjenim prijavnim obrazcem, ki ga najdeš na koncu strani. Za vsa morebitna vprašanja sem ti prav tako na voljo na mailu tamara@yammytammy.si ali na telefonski številki 040-620-288.

Dogodek stane 15 EUR na par. Če se kdo od vaju (ženin in nevesta) ne bo utegnil udeležiti dogodka, lahko pride tudi z drugo osebo. Cena velja za par. Če pride ena oseba sama, se cena ne spreminja. V ceno je všteto pokušanje 10 različnih poročnih tort in spoznavanje z vsemi prisotnimi ponudniki.

Svojo prijavo lahko oddata do 3.aprila, pred dogodkom pa mora biti poravnana cena vstopnice. Po oddani prijavi prejmeš predračun na mail, plačaš pa ga z nakazilom na trr.

Spoznajta ponudnike

Na Sladki pokušini bosta spoznala pet poročnih ponudnikov. Z vsemi se bosta lahko posvetovala, vprašala karkoli vaju zanima in prejela ogromno koristnih informacij. Zdaj pa spoznajta vseh pet ponudnikov!

Yammy Tammy, poročne torte

Tamara, ki stoji za blagovno znamko Yammy Tammy je strastna ustvarjalka sladkih dobrot. Poročne torte so ji od nekdaj najljubše, zato je po njih tudi najbolj poznana. Tamara je izšolana slaščičarka, specializirana za pripravo poročnih tort, izdelavo poročne torte pa ji je zaupalo že mnogo parov.

Sicer pa hej, ravnokar sta na moji spletni strani! Razglejta se naokrog in odkrijta moje delo.

Kaj prejmeta: Preizkušanje 10 različnih poročnih tort

Matej & Katarina, fotografija

Brez fotografij od poroke ostane bore malo. Fotografija je eden najpomembnejših elementov poroke, saj je edina, ki poskrbi za dolgotrajne spomine. Tokrat bosta spoznala ena izmed najbolj talentiranih poročnih fotografov, Mateja in Katarino. Njun stil je zelo izdelan, poln mehkobe, čudovitih barv in romantike. Prava izbira za poročno fotografijo, torej!

Kaj prejmeta: Posvet o vrstah poročnih fotografij in katera je prava za vaju.

Anvilin Creations, poročne tiskovine

Pod imenom Anvilin najdete dela Anje, ki s kreativnimi pristopi razvija unikatne poročne tiskovine. Raznovrstnost papirja, moč barvnih detajlov in ročne kreacije so navdih za nastanek estetskih in finih dizajnov. Kot dizajnerka Anja združuje grafično oblikovanje z umetnostjo ročnih tehnik, s katerimi ustvarja poročne tiskovine in zgodbe, ki so preproste, elegantne in edinstvene.

Kaj prejmeta: Predstavitev tiskovin in svetovanje o vajinih tiskovinah

Shabby House, dekoracija

Nimata prave dekoracije in nočeta vsega kupovati? Potem je ponudba blagovne znamke Shabby House prava za vaju. Jagoda je lastnica blagovne znamke, uspešnega bloga in ogromno dekorativnih predmetov. Pomagala vama bo pri izbiri dekorativnega sloga in predmetov, ki so nepogrešljivi del vsake poroke. S svojim izurjenim čutom za estetiko bo zagotovo našla pravo rešitev za vaju

Kaj prejmeta: Posvet o dekoraciji in slogih

 

Cvetličarna Omers Domžale, cvetje

Cvetličarna Omers ima že več kot 50 letno tradicijo. V vseh teh letih so si nabrali ogromno znanja, obenem pa stopajo v korak s trendom. Dobra osnova šopka se nikoli ne spremeni, zato bodo izkušeni cvetličarji iz cvetličarne Omers prav dobro vedeli, kako se lotiti nevestinega šopka. Odlikujejo jih profesionalnost, prilagodljivost in spoštovanje do vsega lepega.

Kaj prejmeta: Posvet o pravilni izbiri poročnega šopka

Prijavita se!

Email bo uporabljen zgolj za novičke blagovne znamke Yammy Tammy in ne bo posredovan drugim podjetjem.

Z prijavo na sladko pokušino se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Prijava velja za 1 + 1 osebo. Podatke mora tako izpolniti zgolj eden izmed vaju. Po oddani prijavi bosta na pripisan email prejela podatke za plačilo udeležbe na Sladki pokušini. Ko bo predračun plačan (15 EUR na par), bo vajino mesto rezervirano. Če imata dodatna vprašanja, mi lahko pišeta na tamara@yammytamy.si