Sladka pokušina

Zaročenca, vabljena na sladko pokušino!

Na toliko stvari je treba misliti pri načrtovanju poroke, kajne? In, ker ti želimo vsaj malce olajšati celoten proces izbire pravih ponudnikov, smo ti pripravili sladko pokušino. Čakajo te vrhunske tortice, dobra družba in odgovori na vprašanja, zaradi katerih ponoči ne moreš spati. In kar je še najbolje, pokušina je namenjena obema – ženinu in nevesti! Tako se bosta lahko skupaj odločala o vseh pomembnih stvareh. Pridružita se nam na dogodku, kjer bosta preizkusila petnajst vrst poročnih tort, se spoznala s poročnim ličenjem, tiskovinami, cvetjem, poročno fotografijo in poročno dekoracijo.

Zakaj je sladka pokušina dogodek za vaju?

Preprosto – ker se kmalu poročita! Kakšen okus torte izbrati? Kakšna naj bo dekoracija, ki vama bo neznansko všeč in jo bosta želela gledati še na fotografijah, dan za dnem? Kakšen je tisti pravi make-up, zate, nevesta? Make up, v katerem se boš počutila udobno in kraljevsko obenem. In kakšna naj bodo vabila? Si želita vintage, modernih, zlatih, minimalističnih vabil? Pa kako veliko vlogo igra fotograf? Da o šopku sploh ne govorimo. Vidita, to je dogodek za vaju. Želimo vama olajšati pripravo na poroko. Vemo, da je na voljo ogromno ponudnikov in vsakdo je v nečem poseben, drugačen. Tokrat bosta lahko spoznala le nekatere izmed nas, ki v ozadju skrbimo, da so poroke zares tisti najlepši dnevi življenja. Dalo bi reči celo sanjski.

Z vama in vajino poroko v mislih, smo moči združili različni ponudniki poročnih storitev in ustvarili dogodek, imenovan »Sladka pokušina«. Dobrodošla na dogodku, ustvarjenem posebej za vaju!

Image

Pomembne informacije

Prvi termin sladke pokušine je že razprodan! Zaradi velikega zanimanja za dogodek, smo razpisali še en termin. Število mest je omejeno, zato se resni kandidati čim prej prijavite.

NOV TERMIN: Sladka pokušina poteka v PONEDELJEK, 5.marca, ob 19.00 URI V SPUTNIKU V LJUBLJANI. Sputnik najdeta na Tržaški cesti 128, dogodek pa se odvija v prvem nadstropju. Začnemo ob 19.00.

Na dogodek se lahko prijaviš s poslanim mailom na tamara@yammytammy.si ali z izpolnjenim prijavnim obrazcem, ki ga najdeš na koncu strani. Za vsa morebitna vprašanja sem ti prav tako na voljo na mailu tamara@yammytammy.si ali na telefonski številki 040-620-288.

Dogodek stane 10 EUR na par. Če se kdo od vaju (ženin in nevesta) ne bo utegnil udeležiti dogodka, lahko pride tudi z drugo osebo. Cena velja za par. Če pride ena oseba sama, se cena ne spreminja. V ceno je všteto pokušanje 15 različnih poročnih tort in vsa presenečenja, ki vama jih pripravljajo vsi udeleženi ponudniki. Svojo prijavo lahko oddate do 3.marca, pred dogodkom pa mora biti poravnana cena vstopnice. Po oddani prijavi prejmeš predračun na mail, plačaš pa ga z nakazilom na trr.

Spoznajta ponudnike

Na Sladki pokušini bosta spoznala šest poročnih ponudnikov. Z vsemi se bosta lahko posvetovala, vprašala karkoli vaju zanima in prejela ogromno koristnih informacij. Zdaj pa spoznajta vseh šest ponudnikov!

Yammy Tammy, poročne torte

Tamara, ki stoji za blagovno znamko Yammy Tammy je strastna ustvarjalka sladkih dobrot. Poročne torte so ji od nekdaj najljubše, zato je po njih tudi najbolj poznana. Tamara je izšolana slaščičarka, specializirana za pripravo poročnih tort izdelavo poročne torte pa ji je zaupalo že mnogo parov.

Sicer pa hej, ravnokar sta na moji spletni strani! Razglejta se naokrog in odkrijta moje delo.

Kaj prejmeta: Preizkušanje 15 različnih poročnih tort

Nina Beautyna, make up artistka

Nina, znana pod imenom Nina Beautyna, je profesionalna make up artistka, izšolana na eni najbolj priznanih šol ličenja, Makeup Designory. Uporablja zgolj visoko kakovostne proizvode, neveste pa so ji še posebej pri srcu. Na vajini poroki bo poskrbela za brezhiben videz neveste, priče, družiš in tudi tašče!

Kaj prejmeta: Osvežitev make-upa in kupon z ugodnostjo za poročno ličenje

Urška in Domen, fotografija

Brez fotografij od poroke ostane bore malo. Fotografija je eden najpomembnejših elementov poroke, saj je edina, ki poskrbi za dolgotrajne spomine. Tokrat bosta spoznala fotografski par, Urško in Domna. Vodita uspešen blog in sta znana kot odlična poročna fotografa, ki poskrbita, da se poročnega dne nikoli ne pozabi.

Kaj prejmeta: Posvet o vrstah poročnih fotografij in katera je prava za vaju.

Ananoia studio, tiskovine

Ananoia studio je ustvarila Ana, oblikovalka tiskovin. Njen pristop je drugačen, unikaten in ravno pravšnji za poroke. Njeno delo temelji na kaligrafiji oziroma lettering-u, kot ga sama poimenuje. Vse tiskovine najprej naredi ročno, tako besedilo kot risbe. Nato jih naknadno obdela še na računalniku, tako pa nastane unikatna tiskovina.

Kaj prejmeta: Predstavitev tiskovin in svetovanje o vajinih tiskovinah

Shabby House, dekoracija

Nimata prave dekoracije in nočeta vsega kupovati? Potem je ponudba blagovne znamke Shabby House prava za vaju. Jagoda je lastnica blagovne znamke, uspešnega bloga in ogromno dekorativnih predmetov. Pomagala vama bo pri izbiri dekorativnega sloga in predmetov, ki so nepogrešljivi del vsake poroke.

Kaj prejmeta: Posvet o dekoraciji in slogih

Cvetličnica, cvetje

Cvetličnica je projekt, ki ga je zasnovala Urša, ženska z veliko občutka in izkušenj z oblikovanjem cvetja. Izdeluje šopke, aranžmaje, cvetlične venčke in skrbi, da je cvetje vedno sveže. Vse izdelke izdeluje s sezonskim cvetjem, šopke pa prenaša od nevestine ideje na papir in nato v resničen, živ šopek.

Kaj prejmeta: Posvet o pravilni izbiri poročnega šopka

Prijavita se!

Z prijavo na sladko pokušino se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Email bo uporabljen zgolj za novičke blagovne znamke Yammy Tammy in ne bo posredovan drugim podjetjem.

Prijava velja za 1 + 1 osebo. Podatke mora tako izpolniti zgolj eden izmed vaju. Po oddani prijavi bosta na pripisan email prejela podatke za plačilo udeležbe na Sladki pokušini. Ko bo predračun plačan (10 EUR na par), bo vajino mesto rezervirano. Če imata dodatna vprašanja, mi lahko pišeta na tamara@yammytamy.si