Browniji

S posebnim sporočilom

Browniji so prava izbira za ljubitelje čokolade in bogatih, gostih okusov. Narejeni so iz najbolj kakovostnih sestavin in po skrbno izbranih receptih. Stopljena temna čokolada, maslo, najboljši kakav v prahu, jajčka, med, rjavi trsni sladkor in moka so sestavine slavnih browniejev. Pripravljam jih ročno, pečeni pa so do sekunde natančno. Hrustljava zunanjost in polna notranjost poskrbita za popolne čokoladne užitke.

Pošlji povpraševanje

Najbolj oboževani browniji iz naše ponudbe

  • Browniji z malinami ali jagodami
  • Browniji z arašidovim maslom
  • Browniji z borovnicami
  • Browniji s trojno čokolado
  • Browniji s konjakom

Želite presenetiti nekoga, ki vam veliko pomeni? Kaj pa, če bi na zmenek prišli s škatlico presenečenja? Predstavljajte si, da mu/ji v roke izročite škatlo, polno omamno dišečih brownijev. Saj veste, da gre ljubezen skozi želodec. Naši browniji pridejo skupaj s sporočilci, ki lahko polepšajo dan, zaželijo vse najboljše ali pa privedejo do tistega velikega vprašanja ... In če ravno iščete pravšnji način, da jo zaprosite, so brownieji s sporočilci morda ravno pravšnja izbira za vas.

Paketek je sestavljen iz 12 brownijev istega okusa

Cena: 1,10 eur / kos

K naročilu lahko pripišete tudi sporočilce, ki ga želite predati z brownieji in poskrbeli bomo, da si boste ta trenutek zapomnili za vedno. Za naročila in vsa dodatna vprašanja pišite na tamara@yammytammy.si


Pošlji povpraševanje