Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje.
Prava. In ena sama.
Za vse življenje.

Spomnim se toplega pomladnega dne. Bila sem še otrok in tekala sem naokrog, po travniku in nabirala zvončke. Z obema malima rokicama sem držala ogromen šopek, jih nesla mami in jo presenetila za materinski dan. Spomnim se njenega iskrenega toplega nasmeška in sreče v očeh. Sedeli sva skupaj na klopci pred hišo, se smejali in se skupaj sladkali z bonboni in piškotki. Bili sva srečni in uživali v najinih skupnih trenutkih.

Odločila sem se, da spet poiščem te nostalgične okuse in pripravim nekaj, kar me bo poneslo nazaj v brezskrbno otroštvo. In to delim s svetom.

Iskala sem, našla, dodala piko na i in združila v popolno celoto. Pripravila sem napitek moje najljubše vroče čokolade, katerega sem dopolnila z okusi otroštva - marshmallow penicami, mintovimi bonboni, mareličnimi piškoti ter dragee keksi.

Namesto šopka svežih zvončkov bom letos svoji mami pripravila skodelico tega napitka. Kot nekoč, bova spet sedeli pred hišo na klopci, se prepustili objemu sončnih žarkov ter ob srkanju vroče čokolade klepetali, se smejali in obujali najlepše spomine.

Image
Image
Image

Ta zavitek sem pripravila tudi za TVOJO mami. In babi. Ker vem, da ga bosta noro veseli!
Garantiram ti, da je to nekaj najlepšega, kar ji lahko v današnjem norem času podariš.

Cena zavitka: 9€
+ poštnina

Image

Spodaj izpolni podatke in zavitek ti pošljem direktno na tvoj naslov.

Vas zanima še kaj?

Napišite nam spročilo in z veseljem vam bomo odgovorili.

Email bo uporabljen zgolj za novičke blagovne znamke Yammy Tammy in ne bo posredovan drugim podjetjem.

Z oddanim povpraševanjem se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.