Mesečna nagradna igra

Naveličan/a vedno enih in istih slaščic, dolgočasnih piškotov in pečenja ob vsakem praznovaju? Potem si na pravem mestu, kajti zate imamo mesečno nagradno igro! Vsak mesec bomo izmed vseh prijav izžrebali enega nagrajenca/nagrajenko, ki prejme paketek tematskih slaščic ali tortico v vrednosti 50 EUR.

Image

Potek mesečne nagradne igre

V nagradno igro se lahko prijaviš kadarkoli. En mesec zbiramo prijave, naslednji mesec pa prejmeš svoje slaščice. Če imaš rojstni dan v marcu in si želiš rojstnodnevne torte, potem moraš v nagradni igri sodelovati februarja. Prijaviš se z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Kako sodelujem v nagradni igri?

Vse, kar moraš storiti je, da oddaš prijavo na spletni strani www.yammytammy.si. Prijava vključuje ime in priimek, e-mail naslov, telefonsko številko, kraj bivanja in odgovor na vprašanje meseca. Brez skrbi, vprašanja so preprosta in zabavna. Potem počakaš do žrebanja v novem mesecu (med prvim in petim v mesecu), ko razglasimo nagrajenca/nagrajenko nagradne igre. Če ti sreča ni bila dana, lahko svojo prijavo ponovno oddaš v novem mesecu.


Vprašanje meseca: Pri Yammy Tammy lahko naročiš?

Z prijavo na nagradno igro se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Kaj pa moji podatki?

Za namen nagradne igre ob prijavi pustiš tudi svoje osebne podatke (ime, priimek, telefonsko številko, e-mail naslov in kraj bivanja). Kaj bomo počeli s tvojimi podatki? Za začetek naj te pomirmo, da so tvoji osebni podatki varni in ne bodo posredovani tretjim osebam. Tvoje podatke bomo shranili, da te lahko kontaktiramo v primeru, da boš izžreban/a v nagradni igri. Obenem se s sodelovanjem v nagradni igri strinjaš, da tvoje podatke lahko uporabimo v marketinške namene, vendar zgolj v povezavi z znamko Yammy Tammy. Kaj to pomeni? Da bo tvoj e-mail dodan na seznam za pošiljanje novičk in obvestil. S seznama se lahko kadarkoli odjaviš. V prihodnosti je lahko tudi tvoja telefonska številka uporabljena za občasno promocijsko sporočilo znamke Yammy Tammy. Takrat boš na spletni strani lahko našel/našla tudi pogoje o pošiljanju sporočil. Če želiš, da tvoje podatke izbrišemo, nam to lahko sporočiš pisno na tamara@yammytammy.si. Več o splošnih pogojih in varstvu podatkov najdeš TUKAJ >>

 

Image

Žrebanje

Žrebanje bo potekalo vsak mesec med 1. in 5. v mesecu, razen, če bodo pravila tekočega meseca narekovala drugače. Žrebanje bo zajelo vse prijavljene udeležence iz meseca, ko je nagradna igra potekala. Če se v nagradno igro prijaviš kadarkoli med 1.marcem in 31.marcem, sodeluješ v žrebanju, ki poteka med 1. in 5.aprilom, nagrado pa prejmeš do zadnjega dne v aprilu. Ta sistem velja za vse mesece enako. Žrebanje nagrajenca/nagrajenke bo naključno. Taktik, da bi si povečal/a možnost za dobitek, ni. Vsak mesec lahko prijavo oddaš zgolj 1x. Nepravilno ali nepopolno izpolnjenih prijavnic ne bomo upoštevali.


SODELUJ

Pravila nagradne igre

Nagradno igro organizira podjetje Tamara Zupan s.p. Facebook ni sponzor nagradne igre in v njej na noben način ne sodeluje. Nagradna igra poteka vsak mesec na spletni strani www.yammytammy.si. Nagrajenci so izžrebani med prvim (1) in petim (5) v mesecu, upoštevajoč vse prijave preteklega meseca. Nagrada ni zamenljiva za denar oziroma ni izplačljiva. Nagrajenec bo o svoji nagradi obveščen najkasneje v sedmih (7) dneh od žrebanja na svoj e-mail naslov in s klicem na telefonsko številko. Obenem bosta ime in priimek nagrajenca tudi objavljena na Facebook strani Yammy Tammy. Če se nagrajenec v sedmih dneh od obvestila o prejemu nagrade ne odzove, nagrada propade. Za propadlo nagrado se ne išče nadomestnega nagrajenca. Nagrada so slaščice v skupni vrednosti 50 EUR. O izbiri slaščic se nagrajenec in Tamara Zupan s.p. dogovorita individualno. Nagrajenec mora svojo nagrado prevzeti sam. Prevzem je možen v Ljubljani, razen če se nagrajenec in izvajalec individualno dogovorita drugače.

Image