Otroška praznovanja

Primerna postavitev za otroške zabave.
otroška praznovanja

Ta postavitev je namenjena predvsem dogodkom, povezanim z otroki. Pisane barve in pravljični motivi sladic se lepo podajo k praznovanjem otroških rojstnih dni, baby shower zabavam, piknikom ob koncu šolskega leta in podobno.

Predstavljajte si, da otroku pripravljate rojstnodnevno presenečenje. Na svojo zabavo je povabil prijatelje iz šole, ne ve pa, da jih čaka cela miza s sladicami. Tokrat ne bodo na sporedu žele bonboni, ampak torta, cupcakesi, cakepopsi in brownieji! Otroka zaprtih oči privedete na vrt, kjer je že postavljena mizica z dobrotami. In potem jo zagleda ... Z iskricami v očeh opazuje pisane slaščice in komaj čaka, da jih deli s prijatelji. Le katere otroške oči ne bi bile srečne ob pogledu na mizo, polno tortic in kolačkov?

Za popoln izbor slaščic za otroško zabavo se uskladim z vašimi željami. Kateri risani junak je vašemu otroku najbolj pri srcu? Ima raje čokoladne, sadne ali skutne slaščice? S pravo izbiro torte in ostalih slaščic si bodo vsi zapomnili to izvrstno rojstnodnevno zabavo.

Za naročila in vsa dodatna vprašanja pišite na tamara@yammytammy.si

Pošlji povraševanje

Pošlji povraševanje