Sodeluj pri ustvarjanju poročne ponudbe!

Razpis za ponudnike poročnih storitev

V ponedeljek, 5.marca, ob 17.30 v Sputniku v Ljubljani organiziram »Sladko pokušino«. Gre za dogodek, kjer bodo bodoči mladoporočenci preizkušali okuse slaščic. Vsi udeleženci so trenutno v procesu izbiranja poročnih ponudnikov in so odprti za nove predloge in ideje.

Primarni namen dogodka je, da pari izberejo okus in izgled poročne torte. Ker pa na dogodku pričakujem približno 100 ljudi, se mi Sladka pokušina zdi idealna priložnost, da se s svojo ponudbo predstavite tudi drugi ponudniki.

Na dogodku dajem prostor za predstavitev še po enemu ponudniku iz naslednjih kategorij: poročne tiskovine, cvetličarstvo, poročna fotografija in make up artist.

Če torej ponujate kaj od zgoraj omenjenega, in bi se želeli predstaviti potencialnim strankam, ste vabljeni, da se prijavite na razpis. Verjamem, da tudi razumete, zakaj iz vsake od ponujenih storitev lahko sprejmem zgolj po enega ponudnika.

Kaj prejmete?

S sodelovanjem pri Sladki pokušini prejmete predstavitev sebe kot ponudnika, svojih izdelkov ter storitev. Obenem bo dogodek tudi oglaševan preko mojih socialnih omrežij in e-novičk. Sladka pokušina bo umeščena tudi na mojo spletno stran www.yammytammy.si, kjer bodo pari že vnaprej našli vse potrebne informacije. Na strani dogodka boste predstavljeni tudi vsi ostali ponudniki, skupaj s fotografijo in povezavo do vaše spletne strani. Na Facebooku bo ustvarjen tudi javno dostopen dogodek s celotno predstavitvijo.

Na Sladki pokušini pričakujemo tudi nekaj blogerk, ki bodo dogajanje na dogodku delile s svojimi sledilci. Tako je vaša izpostavljenost še večja. Po dogodku bom tudi na svojem blogu objavila povzetek dogajanja in ponovno izpostavila tudi vas, ki boste del Sladke pokušine. Kot vidite, prejmete mnogo več, kot zgolj stik s potencialnimi strankami.

 

 

Kako se prijavite na razpis?

Na email naslov tamara@yammytammy.si mi pošljite kratko predstavitev svoje storitve in priložite povezave do svojega FB in Instagram profila ter spletne strani, če jo imate. Če imate kakšne posebne ideje, kako bi popestrili svojo predstavitev na Sladki pokušini, mi jo lahko predstavite.

Pomembne informacije

Sodelovanje (predstavitev) na Sladki pokušini je plačljiva in na posameznega ponudnika znaša 50 EUR. Dogodek pa bo dovolj obiskan, da boste na njem lahko spoznali kar nekaj potencialnih strank ter se jim predstavili s svojimi izdelki in storitvami.

 

Razpis je odprt do vključno torka, 13.2. Zainteresirani, prosim pošljite svoje prijave do nedelje. V ponedeljek, 12.2., namreč začnemo z oglaševanjem dogodka in s tem tudi vas, kot sodelujočih.

 

Se že veselim sodelovanja z vami!

Sladki pozdravčki,

Tamara Zupan