Sladka pokušina 2020

Ljubi zaročenci, rojstnodnevniki in ljubitelji slaščic

Pripravljam vam prav posebno Sladko pokušino, ki bo potekala v intimnem okolju vašega doma. Kako izbrati pravi okus in videz poročne ali rojstnodnevne torte? To je lahko kar velik zalogaj in vsak dan se srečujem s pari, ki pridejo k meni z željo po sanjski poročni torti, a obenem zaskrbljeni, ker ne vedo, kako se odločiti.

Prav tako je Sladka pokušina idealna priložnost za vse tiste, ki bi želeli preizkusiti okuse, ki jih izdelujem, da boste na naslednjem praznovanju, krstu ali obletnici točno vedeli kateri bo vaš naslednji okus (no ali pa ne, če vam jih bo več všeč) 😊 .


Sem Tamara, profesionalna slaščičarka, specializirana za poročne in rojstnodnevne torte. V zadnjih letih sem izdelala ogromno različnih videzov tort in razvila čisto svoje, unikatne okuse. Torte pečem iz pravih sestavin, ne iz praškastih nadomestkov, kar se pozna tako pri okusu kot kakovosti torte. Obožujem tudi raznoliko dekoracijo, od cvetlične, elegantne, pa do bolj ekstravagantnih in eksperimentalnih oblik. Moja naloga je, da slišim vaše želje in jih izrazim v torti, ki jo naročite.
Image

Kaj je Sladka pokušina in kako bo potekala?

  • Splošne informacije

Sladka pokušina je dvo-dnevni prevzem paketkov tort različnih okusov. Tako boste lahko v domačem okolju preizkusili veliko različnih okusov tort in se odločili, kateri so vam všeč. Po prevzemu paketka imate tudi možnost individualnega posveta z menoj, kjer se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih, ki jih imate za svojo poročno ali rojstnodnevno torto. ( Če želite individualni posvet, me o tem prej obvestite. ). Prav tako pa boste v prijavnem obrazcu lahko napisali vaše dileme, vprašanja, na katera nimate trenutno odgovora, jaz vam bom pa pripravila odgovore v videu, ki ga boste prejeli na email.

  • Kdaj poteka?

Sladka pokušina poteka 29. & 30. januarja, prevzem pa bo v Ljubljani in v Medvodah. Uro in točno lokacijo prevzema in posveta bomo določili skupaj, saj se vam lahko nekoliko prilagodim. Nudim tudi dostavo sladkih cukrčkov ob doplačilu.

  • Kaj prejmem?

S PAKET – 4 okuse tortic, cena 23€

M PAKET – 8 okusov tortic, cena 32€

L PAKET – 12 okusov tortic, cena 44€

Vsi, ki naročite paket na Sladki pokušini, boste prejeli ob naročilu torte 10% popust za torto ali slaščice. (Dostava se izključuje iz popusta).

  • Plačilo in prevzem

Plačilo se izvede po predračunu. S plačilom si zagotovite prevzem paketka tort v izbranih okusih. Prevzem poteka v Ljubljani ali Medvodah.


Got Questions?
Discover Now
We Have Answers
Kupi vstopnice za Sladko pokušino >>

Okusi tort, ki so na voljo:

ROCK’N’ROLL – temen čokoladni biskvit, jagodni pire, krema iz kokosovega mleka in kokosa, krema iz mlečne čokolade

SUMMER LOVE – vanilijev biskvit, vanilijeva krema s kokosovim mlekom in kokosom, mangom in pasijonko

FRANCOSKI PRESTIŽ – temen kakavov biskvit, mascarpone, suhe slive ali marelice karamelizirane v rdečem vinu, whiskijev ganache

GRŠKA POROKA – kakavov biskvit s praženimi mandlji, mangova krema, krema z grškim jogurtom in mascarponejem ter svežo vanilijo

ČOKOLADNA NEBESA – temen čokoladni biskvit, ganache iz mlečne čokolade, čokoladna krema, hrustljavček
*Za bolj osvežujoč okus priporočam dodatek malin.

MOJITO BLAST – magdalenski biskvit, limonina in limetina krema, mojito (koktajl iz belega ruma, mete in limete)

INDIJANSKA JESEN biskvit s cimetom, čokoladno-skutina krema, bela čokolada s praženkami, jabolka

ANČA POMARANČA – čokoladni biskvit, krema z medom, čokolado, karamelizirani lešniki

ČOKO LOCO - temen kakavov biskvit s koščki čokolade, čokoladni mousse, vanilijeva krema, hrustljavček, jagode

MADEMOISELLE - (madmuazel) kakavov biskvit, kokosov biskvit, čokoladni mousse, višnje, krema s kokosom in belo čokolado

SWEET CARAVAN OF LOVE - biskvit iz koriandra, temen dekadentni mousse, hibiskus v rdečem vinu, maline, hrustljavček (VEGAN)

VANILIJKA - lahek puhast biskvit, vanilijeva krema, maline/jagode

Dodatna vprašanja in kontakt

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na mailu tamara@yammytammy.si

Restavracija Šobec

Poročna lokacija

Si želita večje poroke v objemu narave; odlične hrane in unikatnega ambienta? Potem morata priti na Sladko pokušino, ki se odvija v Restavraciji Šobec v Lescah. Leta 2018 je bila odprta nova restavracija, ki pritegne pogled že od daleč. Zgrajena je namreč v tipičnem gorenjskem slogu, skozi okna pa se razprostira pogled na neokrnjeno naravo in jezero. Za poroke je idealna lokacija predvsem poleti, saj je obdana z velikim vrtom, na katerem je plesišče, kjer si boste brusili pete.

Kaj prejmeta: Sladko pokušino v Restavraciji Šobec

Image

Ena in edina

Poročna obleka

Poročni salon Ena in edina nudi bogato izbiro najlepših poročnih in svečanih oblek, ki si jih lahko izposodite ali kupite. Z veseljem vam strokovno in iskreno svetujejo pri izbiri obleke in jo tudi oblikujejo po vaši postavi. Salon ponuja tudi šivanje po meri in preoblikovanje oblek. 25 let izkušenj pri svetovanju in oblikovanju poročne in svečane mode je zadosten razlog, da vas s svojim šarmom in profesionalnim pristopom popolnoma očarajo.

Kaj prejmeta: Pogovor o izbiri poročne obleke

Image