Ljubi zaročenci, rojstnodnevniki in ljubitelji slaščic

Pripravljam vam prav posebno Sladko pokušino, ki bo potekala v intimnem okolju vašega doma. Kako izbrati pravi okus in videz poročne ali rojstnodnevne torte? To je lahko kar velik zalogaj in vsak dan se srečujem s pari, ki pridejo k meni z željo po sanjski poročni torti, a obenem zaskrbljeni, ker ne vedo, kako se odločiti.

Prav tako je Sladka pokušina idealna priložnost za vse tiste, ki bi želeli preizkusiti okuse, ki jih izdelujem, da boste na naslednjem praznovanju, krstu ali obletnici točno vedeli, kateri bo vaš naslednji okus (no ali pa ne, če vam jih bo več všeč) .

Sladka pokušina je dvo-dnevni prevzem paketkov tort različnih okusov. Tako boste lahko v domačem okolju preizkusili 12 različnih okusov tort in se odločili, kateri so vam všeč. Po prevzemu paketka imate možnost individualnega posveta z menoj, kjer se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih za vašo poročno ali rojstnodnevno torto.
Vas zanima nakup paketa?
Izpolnite obrazec.

Kaj je Sladka pokušina in kako bo potekala?


 • Splošne informacije

  Sladka pokušina je dvo-dnevni prevzem paketkov tort različnih okusov. Tako boste lahko v domačem okolju preizkusili veliko različnih okusov tort in se odločili, kateri so vam všeč. Po prevzemu paketka imate tudi možnost individualnega posveta z menoj, kjer se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih, ki jih imate za svojo poročno ali rojstnodnevno torto. ( Če želite individualni posvet, me o tem prej obvestite. ). Prav tako pa boste v prijavnem obrazcu lahko napisali vaše dileme, vprašanja, na katera nimate trenutno odgovora, jaz vam bom pa pripravila odgovore v videu, ki ga boste prejeli na email.

 • Kdaj poteka?

  Sladka pokušina poteka 01.04.2022 in 02.04.2022

 • Kaj prejmem?

  S PAKET 4 + 1 dodaten kos po izboru Tamare – 25€ + DDV
  M PAKET 8 + 1 dodaten kos po izboru Tamare – 34€ + DDV
  L PAKET 12 + sladko presenečenje za dva – 44€ + DDV

  Vsi, ki naročite paket na Sladki pokušini, boste prejeli ob naročilu torte 10% popust za torto ali slaščice. (Dostava se izključuje iz popusta).

 • Plačilo in prevzem

  Plačilo se izvede po predračunu. S plačilom si zagotovite prevzem paketka tort v izbranih okusih. Prevzem poteka v Ljubljani in Medvodah.

Kaj je Sladka pokušina in kako bo potekala?

Okusi tort, ki so na voljo:

 1. ROCK’N’ROLL – temen čokoladni biskvit, jagodni pire, krema iz kokosovega mleka in kokosa, krema iz mlečne čokolade
 2. SUMMER LOVE – vanilijev biskvit, vanilijeva krema s kokosovim mlekom in kokosom, mangom in pasijonko
 3. FRANCOSKI PRESTIŽ – temen kakavov biskvit, mascarpone, suhe slive karamelizirane v rdečem vinu, nugatov mousse, whiskijev ganache
 4. GRŠKA POROKA – kakavov biskvit s praženimi mandlji, mangova krema, krema z grškim jogurtom in mascarponejem ter svežo vanilijo
 5. TROJNA ČOKOLADA – temen čokoladni biskvit, mousse iz temne čokolade, mousse iz mlečne čokolade, mousse iz nugat čokolade, hrustljavček iz čokolade
 6. MOJITO BLAST – magdalenski biskvit, limonina in limetina krema, mojito (koktajl iz belega ruma, mete in limete)
 7. INDIJANSKA JESEN biskvit s cimetom, čokoladno-skutina krema, bela čokolada s praženkami, jabolka
 8. ANČA POMARANČA – temen kakavov biskvit, mousse iz pomarančne kreme in Cointreau, mousse iz mlečne čokolade, hrustljava ploščica
 9. ČOKO LOCO - temen kakavov biskvit s koščki čokolade, čokoladni mousse, vanilijeva krema, hrustljavček, jagode
 10. MADEMOISELLE - (madmuazel) kakavov biskvit, kokosov biskvit, čokoladni mousse, višnje, krema s kokosom in belo čokolado
 11. SWEET CARAVAN OF LOVE - biskvit iz koriandra, temen dekadentni mousse, hibiskus v rdečem vinu, maline, hrustljavček (VEGAN)
 12. VANILIJKA - lahek puhast biskvit, vanilijeva krema, maline/jagode

Izberite svoj paketek, okuse tort in pošljite povpraševanje

Izberite okuse tortic, ki jih želite preizkusiti v paketku (skladno s številom okusov, ki jih prejmete v izbranem paketku)

Vas zanima še kaj?

Napišite nam spročilo in z veseljem vam bomo odgovorili.

Email bo uporabljen zgolj za novičke blagovne znamke Yammy Tammy in ne bo posredovan drugim podjetjem.

Z oddanim povpraševanjem se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Image
Sem Tamara, profesionalna slaščičarka, specializirana za poročne in rojstnodnevne torte. V zadnjih letih sem izdelala ogromno različnih videzov tort in razvila čisto svoje, unikatne okuse. Torte pečem iz pravih sestavin, ne iz praškastih nadomestkov, kar se pozna tako pri okusu kot kakovosti torte. Obožujem tudi raznoliko dekoracijo, od cvetlične, elegantne, pa do bolj ekstravagantnih in eksperimentalnih oblik. Moja naloga je, da slišim vaše želje in jih izrazim v torti, ki jo naročite.

sladkapokusina-11 (1)

sladka-pokusina-2 (1)

sladka-pokusina-16 (1)

sladkapokusina-22 (1)

sladkapokusina-28 (1)

Dodatna vprašanja in kontakt

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na mailu tamara@yammytammy.si