Poročna sladka pokušina


Ko enkrat naznanita, da se bosta poročila, na vaju pade ogromno pritiska in pričakovanj z vseh strani. Kakšno obleko bo imela nevesta, kje in kdaj se bosta poročila, kakšno zabavo planirata. Takšna in podobna vprašanja se porajajo vsakemu bodočemu mladoporočencu. Ali ne bi bilo čudovito, če bi se za večino ponudnikov lahko odločila na enem kraju? Jih vse osebno spoznala in ugotovila, ali vama njihov način dela ustreza ali ne.

Če sta že nekajkrat pokimala, sta na pravem kraju. Predstavljamo vama "poročno sladko pokušino", dogodek, kjer bosta preizkusila kar 15 različnih poročnih tort in spoznala vsaj pet poročnih ponudnikov - vsakega iz svoje stroke.


NAJ SE VAMA NAJPREJ PREDSTAVIM


Sem Tamara Zupan, bolje poznana kot Yammy Tammy. Imam najlepši poklic na svetu - pečem poročne in rojstnodnevne torte!

Letos že drugo leto zapored prirejam "Poročno sladko pokušino", dogodek, ki sem ga lani 2x uspešno izpeljala in z njim olajšala delo kar nekaj parom. Letos ponovno organiziram predporočni dogodek, a tokrat s še več ponudniki in s še ve tortami. Pripravite se, kajti preizkusili boste lahko več kot 15 različnih poročnih tort!


Image

KDAJ, KJE IN ZAKAJ?


KDAJ: Ponedeljek, 28.januar 2019 od 18.30 ure dalje

KJE: "Na pravi zabavi", restavracija Cmokač, Dolenjska cesta 242c, Ljubljana

CENA: 25€/par (oziroma 2 osebi)

PAKET: Lahko se odločite za "paket", v katerem dobite vstopnico za dve osebi + poročno beležnico. Cena paketa znaša 35€.

KAJ DOBITE: Ekskluziven dogodek, kjer boste lahko preizkusili vsaj 15 različnih poročnih tort + spoznali 6 poročnih ponudnikov in se z vsakim od njih pogovorili. Ob naročilu poročne torte na dogodku, prejmete 10% popust na naročilo.


Image

Zakaj je sladka pokušina dogodek za vaju?

Preprosto – ker se kmalu poročita! Kakšen okus torte izbrati? Kakšna naj bo dekoracija, ki vama bo neznansko všeč in jo bosta želela gledati še na fotografijah, dan za dnem? In kakšna naj bodo vabila? Si želita vintage, modernih, zlatih, minimalističnih vabil? Pa kako veliko vlogo igra fotograf? Da o šopku sploh ne govorimo. Vidita, to je dogodek za vaju. Želimo vama olajšati pripravo na poroko. Vemo, da je na voljo ogromno ponudnikov in vsakdo je v nečem poseben, drugačen. Tokrat bosta lahko spoznala le nekatere izmed nas, ki v ozadju skrbimo, da so poroke zares tisti najlepši dnevi življenja. Dalo bi reči celo sanjski.

Z vama in vajino poroko v mislih, smo moči združili različni ponudniki poročnih storitev in ustvarili dogodek, imenovan »Poročna sladka pokušina«. Dobrodošla na dogodku, ustvarjenem posebej za vaju!

Pomembne informacije

Lansko leto sta bili obe sladki pokušini razprodani v nekaj dneh. Zato vabimo vse resno zainteresirane pare, da si čim prej zagotovijo svojo vstopnico. Število mest je omejeno, saj smo s prostorom omejeni!

Sladka pokušina poteka v PONEDELJEK, 28.januarja 2019, od 18.30 URE dalje v prostorih Restavracije Cmokač (dvorana "Prava zabava") v Ljubljani. Prostori se nahajajo na Dolenjski cesti 252c, pot do prostorov pa bo tudi podrobno označena.

Na dogodek se lahko prijavita s poslanim mailom na tamara@yammytammy.si ali z izpolnjenim prijavnim obrazcem, ki ga najdete na koncu strani. Za vsa morebitna vprašanja sem vam prav tako na voljo na mailu tamara@yammytammy.si ali na telefonski številki 040-620-288.

Dogodek stane 25 EUR na par. Če se kdo od vaju (ženin in nevesta) ne bo utegnil udeležiti dogodka, lahko pride tudi z drugo osebo. Cena velja za par. Če pride ena oseba sama, se cena ne spreminja. V ceno je všteto pokušanje več kot 15 različnih poročnih tort in spoznavanje z vsemi prisotnimi ponudniki.

Svojo prijavo lahko oddata do srede, 23.januarja, pred dogodkom pa mora biti poravnana cena vstopnice. Po oddani prijavi prejmete predračun na mail, plačate pa ga z nakazilom na trr.

Spoznajta ponudnike

Na Poročni sladki pokušini bosta spoznala šest poročnih ponudnikov. Z vsemi se bosta lahko posvetovala, vprašala karkoli vaju zanima in prejela ogromno koristnih informacij. Zdaj pa spoznajta vseh pet ponudnikov!

Yammy Tammy, poročne torte

Tamara, ki stoji za blagovno znamko Yammy Tammy je strastna ustvarjalka sladkih dobrot. Poročne torte so ji od nekdaj najljubše, zato je po njih tudi najbolj poznana. Tamara je izšolana slaščičarka, specializirana za pripravo poročnih tort, izdelavo poročne torte pa ji je zaupalo že mnogo parov.

Sicer pa hej, ravnokar sta na moji spletni strani! Razglejta se naokrog in odkrijta moje delo.

Kaj prejmeta: Preizkušanje 15 različnih poročnih tort

Matej & Katarina, fotografija

Fotografija je eden najpomembnejših elementov poroke, saj je edina, ki poskrbi za dolgotrajne spomine. Tokrat bosta spoznala ena izmed najbolj talentiranih poročnih fotografov, Mateja in Katarino. Njun stil je zelo izdelan, poln mehkobe, čudovitih barv in romantike. Prava izbira za poročno fotografijo, torej!

Kaj prejmeta: Posvet o vrstah poročnih fotografij in katera je prava za vaju.

Mr. Jack, band

Na letošnji sladki pokušini bo zabavno, saj bo z nami tudi band! Mr. Jack je uveljavljena zasedba profesionalnih glasbenikov, ki po mnogih odrih po Sloveniji skrbi za nepozabne zabave. Band ima izjemno zalogo repertoarja, saj igra tuje, slovenske in večne hrvaške uspešnice. Preigrava moderne, “evergreen” pop in rock uspešnice, med drugim se najde tudi kakšna dalmatinska. Poskrbljeno je za vse glasbene okuse in žur je zagotovljen.

Kaj prejmeta: Večer, poln glasbe in če bosta želela, tudi plesa 🙂

Shabby House, dekoracija

Nimata prave dekoracije in nočeta vsega kupovati? Potem je ponudba blagovne znamke Shabby House prava za vaju. Jagoda je lastnica blagovne znamke, uspešnega bloga in ogromno dekorativnih predmetov. Pomagala vama bo pri izbiri dekorativnega sloga in predmetov, ki so nepogrešljivi del vsake poroke. S svojim izurjenim čutom za estetiko bo zagotovo našla pravo rešitev za vaju

Kaj prejmeta: Posvet o dekoraciji in slogih

Poročna beležnica

Zakaj je Poročna beležnica "must have" pri planiranju poroke? Ker je poročni planer, ki na 160 straneh nudi odgovore na vsa vprašanja glede načrtovanja poroke. Obenem bosta ostala dobro zorganizirana, pa še lep spomin bosta imela na celoten proces načrtovanja poroke.

Kaj prejmeta: Če se odločita za nakup "paketa" prejmeta porožno beležnico v kompletu

Cvetličnica, cvetje

Urša - Cvetličnica je predana cvetju in vsemu, kar lahko iz njega ustvari. Poigrava se tako s sezonskim, travniškim cvetjem kot s cvetličarskim. Njeno delo bo gotovo všeč nevestam, ki si želijo naravnega in unikatnega šopka ter cvetlične dekoracije.

Kaj prejmeta: Posvet o pravilni izbiri poročnega šopka

KE Makeup, poročno ličenje

Moje ime je Kaja, na družbenih omrežjih pa me najdete pod znamko KE Makeup. Pri poročnem ličenju se osredotočam na poudarjanje naravne lepote. Veliko pozornosti posvetim pogovoru s stranko in prilagajanju ličenja glede na osebnost. S tehniko in kvalitetnimi ličili poskrbim, da je makeup obstojen in se lahko nevesta (ali ženin) prepusti čustvom, veselju in zabavi.

Kaj prejmeta: Posvet o poročnem ličenju, poteku ličenja in pripravi kože na poročni dan

Kako smo se imeli lansko leto?

Spodaj najdete 2 blog zapisa, ki opisujeta in prikazujeta, kako smo se na pokušini imeli lansko leto. Če vas še vedno daje kanček dvoma, gotovo ne bo več dvoma po tem, ko boste videli, kako smo se zabavali lansko leto. Letos pa bo še bolje!

Prijavita se!

Prosimo izberite eno izmed možnosti - ali se prijavljate zgolj na sladko pokušino, ali želite paket, v katerem poleg pokušine prejmete še poročni planer.
Email bo uporabljen zgolj za novičke blagovne znamke Yammy Tammy in ne bo posredovan drugim podjetjem.

S prijavo na sladko pokušino se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Prijava velja za 1 + 1 osebo. Podatke mora tako izpolniti zgolj eden izmed vaju. Po oddani prijavi bosta na pripisan email prejela podatke za plačilo udeležbe na Sladki pokušini. Ko bo predračun plačan (25 EUR na par), bo vajino mesto rezervirano. Če imata dodatna vprašanja, mi lahko pišeta na tamara@yammytamy.si