Sladke zaročne ideje

tamara Slaščice za vsak dan

No, kar priznaj, da se ti malce noge zašibijo ob misli na zaroko, kajne? Morda bi tale blog moral prebrati bodoči snubec, čeprav pogosteje ženske brskamo za poročnimi idejami. Danes ti namreč predstavljam sladke ideje – kako izpeljati snubitev s slaščicami.

 

Če kaj spremljaš »poročno sceno«, si zagotovo že opazil/a, da imajo ljudje ogromno idej. In prav je tako. Prelomnice in veliki dogodki, kot so zaroka, poroka, rojstni dnevi, diplome in podobno, ne bi smeli ostati neopaženi. Zelo specifična je seveda zaroka, kajti (če imaš ob sebi pravo osebo), se zgodi zgolj enkrat v življenju. Torej imaš eno samo priložnost, tistih nekaj minut, da se izkažeš, kolikor se le da. Mhm, ženske si bomo za vedno zapomnile, kakšna je bila snubitev. In zanjo se splača potruditi. Predvsem pa naj bo po okusu ženske. Če sta torej sladkosnedi par, vama bodo spodnje ideje še kako všeč!

(Vir fotografije: Pinterest)

Slaščice v vlogi igre scrabble

Rada igrata družabne igre? Ali pa želiš malce podaljšati občutek, ko draga še ne bo točno vedela, kaj se dogaja? Potem so slaščice v vlogi igre scrabble kot nalašč za vajino zaroko! Kako celotno zadevo izpeljati? Pri meni lahko naročiš slaščice (primerne v ta namen so cupcakes, brownieji, cakepops). Na vsaki izmed njih bo ena črka vprašanja (na primer: Bi se poročila z mano? / Boš moja žena? / … ). Nato vse slaščice prejmeš zložene v lični škatli. Seveda so med seboj pomešane, da se na prvi pogled sploh ne vidi, kakšen stavek tvorijo. No, potem pa je na tebi, da ji čisto mirno podariš sladek paketek in ji namigneš, da mora ugotoviti, kaj piše na njih … srečno! <3

(Vir fotografij: Pinterest)

Prstan, skrit v kolačku

Cupcakesi so ravno dovolj prikupna slaščica za snubitev. Vem, prva misel je, joj, kaj pa, če bo ugriznila v prstan. Ne skrbi, prstana namreč ni treba popolnoma skriti. Iz cupcakea lahko gleda diamantek in zagotovo ga bo opazila še pravi čas! Naroči komplet cupcakesov in v enega skrij prstan. Potem jo po večerji preseneti s posladkom. Posladkom, v katerem se skriva še kaj več … uživajta J

(Vir fotografij: Pinterest)

Brownieji s sporočilom

Izberi pet do deset lepih misli ali sporočil, ki bi jih z veseljem povedal svoji dragi. Med njimi je seveda tudi pomembno vprašanje. Potem naroči brownieje, jaz pa bom okrog vsakega ovila papir z enim sporočilom. Vprašanje je le, kako zelo je sladkosneda tvoja draga. Bo še pravi čas odprla ravno tisto pomembno sporočilce? Če želiš, da točno tisti brownie izstopa, ga lahko zavijem s trakcem druge barve in položim na sredino paketka. Verjemi, tako ga bo zagotovo opazila. In med nič hudega slutečim sladkanjem bo prebrala tisto pomembno vprašanje. Se že veseliš?

(Vir fotografij: Pinterest)

Janko in Metka

Po poteh drobtinic … Lahko se gresta igro skrivalnic. Poveš ji, da si ji po stanovanju skril slaščice in da vsaka vodi do naslednje. Za tovrsten podvig bo najboljša kombinacija različnih slaščic (cupcake, cakepop, popsicle, brownieji, …). Po stanovanju ali hotelski sobi narediš cel labirint vprašanj in namigov. Tako jo bodo slaščice pripeljale do mesta, kamor si skril zaročni prstan. Vmes se bo pa še malo posladkala. Sladko zaroko vama želim!

(Vir fotografij: Pinterest)

Vse omenjene slaščice lahko naročiš pri meni. Za povpraševanje mi pošlji mail na tamara@yammytammy.si