Dobrodošli v družbi tematskih slaščic, ki so nepogrešljiv del vsake zabave in druženja. Predstavljamo vam paketke, sestavljene iz različnih slaščic: popsicles, cupcakes, cakepops in brownies.

Kaj so paketki in kaj vsebujejo?

Paketki predstavljajo kombinacijo manjših, izvrstnih slaščic, ki popestrijo vsako zabavo. Celoten paket je tematsko obarvan. Nekatere tematike so določene vnaprej, druge se spreminjajo skupaj z letnimi časi, spet tretje si lahko izmislite sami. Vsak paketek vsebuje naslednje oblike slaščic: cupcakes, cakepops, popsicles in brownies. Trenutno so v ponudbi trije različni paketi: Glamy, Girly in Spring. Vas zanima, kako so oblikovani? Spodaj najdete ponudbo in fotografije.

Različne velikosti za različne priložnosti

Paketke je možno naročiti v različnih velikostih in različnih cenah. Najmanjši paketek vsebuje 4 slaščice, največji pa 30 slaščic. Po dogovoru lahko naročite tudi večjo količino. Ker so vse slaščice narejene po naročilu, da ohranjajo svojo svežino, vas prosimo, da svoje naročilo oddate vsaj 3 dni pred prevzemom.


Naroči svoj paketek

Cenik paketkov

XXS  (4 slaščice),   25 eur

XS     (6 slaščic),     32 eur

S        (8 slaščic),    40 eur

M      (10 slaščic),    50 eur

L       (14 slaščic),    60 eur

XL    (20 slaščic),    80 eur

XXL  (30 slaščic),   120 eur

Okusi slaščic v paketku

Vsaka vrsta slaščice pride v svojem okusu. Tako so v enem paketku združeni vsaj štirje različni okusi. Izbirate lahko med spodaj navedenimi okusi za posamično slaščico. Okuse lahko seveda tudi prilagodimo vašim željam.

Cakepops okusi

Izbirate lahko med dvema predlaganima okusoma. Po želji se vam prilagodimo.

  • Čokoladni biskvit, ganache z whiskey-jem, praženi oreščki. Obliv se barvno prilagodi tematiki in vašim željam.
  • Vanilijev biskvit, ganache iz bele čokolade, praženi mandlji, kokos. Obliv se barvno prilagodi tematiki in vašim željam.

Popsicles okusi

  • Čokoladni biskvit, ganache s temno in mlečno čokolado, obliv. Obliv se barvno prilagodi tematiki in vašim željam.

Cupcakes okusi

Pri cupcakesih lahko izberete svojo kombinacijo biskvita, sredice in toppinga. Spodaj so navedene možnosti, vi pa lahko sestavite cupcake, ki bo najbolje zadostil vašemu okusu.

  • Biskvit: čokoladni ali vaniljev
  • Sredica: maline / jagode / gozdni sadeži + čokoladni ganache
  • Topping: čokoladna krema / grški jogurt in mascarpone / sadna krema / krema iz bele čokolade

Primer cupcake-a: vaniljev biskvit, sredica iz jagod in čokoladnega ganache-a, topping: krema iz bele čokolade. Kakšno kombinacijo pa boste izbrali vi?

Brownies okusi

Brownieje so vedno čokoladni. Izbirate lahko med kombinacijo z malinami, borovnicami ali trojno čokolado.

Naroči svoj paketek

Okusni, modni, »instagramabilni«

Zakaj sploh manjše slaščice namesto torte? Ker so zabavne, naravnost slastne in modne. Vaš Instagram profil bo zahvaljujoč paketku slaščic zagotovo bogatejši za kakšno dobro fotografijo in všeček. Obenem se jih da pojesti prav elegantno, nesete pa jih lahko kamorkoli. Dovolite si preizkušati nove okuse in se posladkajte z vrhunskimi slaščicami.

Aktualna paketkov

Glamy paketek

Je kot nalašč za dekleta in ženske, ki obožujejo bleščice in glamurozen videz. Glamy paketek bo poskrbel, da bodo tudi slaščice postale modni dodatek. Glamy vsebuje: izbrano količino popsicles, cupcakes in cakepops slaščic. Oglejte si fotografije, izberite okuse in oddajte naročilo.

Naroči svoj paketek

Girly paketek

Če obožujete pentlje, samoroge in roza barvo, potem je Girly paketek kot nalašč za vas! Primeren je tako za odrasle ženske, kot za otroške zabave. Naj vas navdušijo pastelne barve in nežni okusi. Girly paketek vsebuje izbrano količino cakepops, brownies, cupcakes in popsicles. Oglejte si fotografije, izberite okuse in oddajte naročilo.

Naroči svoj paketek

Spring paketek

Nori na spomladanske barve, vijolice in nežnost? Spring paketek bo poskrbel, da boste tudi ob slabem vremenu v svoje življenje vnesli nekaj spomladanskega vetriča. Spring paketek vsebuje izbrano količino cakepops, brownies, cupcakes in popsicles. Oglejte si fotografije, izberite okuse in oddajte naročilo.


Naroči svoj paketek

Imate dodatna vprašanja?

Če vam postopek oddaje naročila ni povsem jasen, ali pa imate specifične želje ali vprašanja, me lahko vedno kontaktirate. Z veseljem vam odgovorim in vam pomagam pri pravilni izbiri. Pišite mi na tamara@yammytammy.si

Oddaj naročilo