Bleščeča vroča čokolada

Vroča čokolada je tista, ki ti pozimi nariše nasmeh na obraz, te pogreje, razvaja in potolaži, ker veš, da je poletje še daleč. Njen sladek vonj te v trenutku razveseli in ti pričara prijeten večer. Čokolada namreč dokazano pomaga pri proizvajanju »hormonov sreče«. Kakovostna čokolada in kakav tako krepčata telo, ti pa se boš po skodelici kakovostne vroče čokolade počutil/a izvrstno.

Za letošnje decembrsko obdarovanje sem ti pripravila bleščeče čokoladne paketke. Že pogled na barvite, svetlikajoče se mrvice, je prav čaroben. Gre za čokolado na žlički, iz katere si pripraviš vročo čokolado! Za njihovo izdelavo uporabljam zares visoko kakovostno čokolado. Ko se naužiješ pogleda na prikupne čokoladne »lučke« in že narediš nekaj fotk za Instagram, čokolado pomočiš v vroče mleko (ali rastlinsko mleko po izbiri), dobro premešaš in že te kliče omamen vonj vroče čokolade.

Image

Vroča čokolada na žlički je na voljo z različnimi dodatki: sivka, pomaranča, zimske začimbe in pepermint. Kateri okus pa bo tvoja izbira?

Paketki petih lučk vroče čokolade so nadvse prikupno darilce, ki bo prinašalo užitke ob sladkanju še dolgo po božiču. Čokolada je obstojna in jo lahko hraniš v hladilniku. Vsak paketek je opremljen še z lepo mislijo, ki bo tvojemu darilu dodal piko na i.

Čokoladne lučke za vročo čokolado so ročno izdelane. Med sestavinami ni glutena, a velja opozorilo, da so izdelane v istem prostoru, v katerem gluten je prisoten. Bleščice, s katerimi je čokolada posuta, so jedilne.

Naročila

Vsa naročila sprejemam na tamara@yammytammy.si

Paketek petih lučk vroče čokolade stane 18€ + poštnina oziroma možen je osebni prevzem.