Glamurozne slaščice v zlatem

tamara Poročne torte, Slaščice za vsak dan Napiši komentar

Ljubiteljica zlate, tole je zate! Imaš rajši zlato v malem, ali zlato vsepovsod? Vključiš jo lahko tudi k slaščicam – zgolj malo, za luksuzen pridih, ali pa celotno torto naročiš oblečeno v zlat premaz. Za začetek naj ti povem, da so zlati posipi in barve, ki jih uporabljam pri slaščicah, seveda jedilni. Nikakor ne gre za pravo zlato ali za nevarne sestavine. Danes smo v svetu že tako napredni pri iskanju idej, da smo ustvarili tudi jedilne bleščice. Zato si daj duška in si privošči glamurozne slaščice v zlatem.

(Vir fotografij: Pinterest)

Zlate poročne torte

Bo tvoja poroka ovita v zlato? Morda kombinacijo bele in zlate? Potem mora biti tudi tvoja torta skladna s celotno tematiko! Oglej si možne kombinacije in se odloči, ali želiš poročni torti dodati zgolj nekaj tankih zlatih linij, ali jo želiš bogato odeti v zlato barvo.

(Vir fotografij: Pinterest)

Zlati krofki

Ameriški krofi oziroma »donuts« so kot nalašč za okraševanje. In ne, ni nujno, da so cvrti in potopljeni v sladkor. V resnici so lahko zelo okusni, če je priprava pravilna. Jaz jih delam brez cvrtja in uporabljam zares okusne sestavine. Za piko na i pa lahko izbereš, kakšno dekoracijo želiš. Morda se na prvi pogled zdi, da zlata in bleščice niso okusni, a ti iz prve roke povem, da je tudi takšna dekoracija prav slastna! Oglej si zlate krofke, določi priložnost, ob kateri jih želiš imeti in mi pošlji povpraševanje.

(Vir fotografij: Pinterest)

Zlati cupcakesi in cakepopsi

Še vedno najbolj prikupne slaščice – cupcakesi in cakepopsi! Več kot dobrodošli so na vsaki zabavi in praznovanju. In če te zanima, koliko izbire imaš, ko pride do zlate, boš kaj hitro ugotovila, da je izbira ogromna! Najprej izberi tematiko (vintage, moderna, v obliki cvetlic, luksuzna), potem pa določiva še količino zlatih dodatkov. Njamsi!

(Vir fotografij: Pinterest)

Zlato sadje

Čisto preprosta, a tako okusna in estetska slaščica, da se ji ne moreš upreti. Jagode, potopljene v čokolado in dekorirane z zlatimi elementi. Zagotovo si jih že opazila med Instagram objavami, kajne? Zlato sadje je ravno pravšnje za popoldansko druženje v krogu prijateljev. Oglej si nekaj primerov.

(Vir fotografij: Pinterest)

Dodaj odgovor