Otroška praznovanja

Predstavljajte si, da otroku pripravljate rojstnodnevno presenečenje. Na svojo zabavo je povabil prijatelje iz šole, ne ve pa, da jih čaka cela miza s sladicami. Tokrat ne bodo na sporedu žele bonboni, ampak torta, cupcakesi, cakepopsi in brownieji! Otroka zaprtih oči privedete na vrt, kjer je že postavljena mizica z dobrotami. In potem jo zagleda … Z iskricami v očeh opazuje pisane slaščice in komaj čaka, da jih deli s prijatelji. Le katere otroške oči ne bi bile srečne ob pogledu na mizo, polno tortic in kolačkov?

Za popoln izbor slaščic za otroško zabavo se uskladim z vašimi željami. Kateri risani junak je vašemu otroku najbolj pri srcu? Ima raje čokoladne, sadne ali skutne slaščice? S pravo izbiro torte in ostalih slaščic si bodo vsi zapomnili to izvrstno rojstnodnevno zabavo.

Za naročila in vsa dodatna vprašanja pišite na tamara@yammytammy.si

V kolikor bi želeli praznovanje rojstnega dne prestaviti ven iz vašega doma, sem se povezala s čudovitim rojstnodnevnim prostorom. In sicer  Lilavila v Šiški nudi odličen animacijski program in pestro ponudbo tematskih zabav, ki bodo vašim otročkom resnično doživetje. Juheeeeej, mislim, da bi vsak želel imeti takšno zabavo.