Romantična sladka pokušina

tamaraDogodki, Poročne torte

V začetku aprila smo se spet družili z bodočimi mladoporočenci. Tokratna sladka pokušina je bila nadvse romantična, nežna in pravi balzam za dušo. Hvala vsem obiskovalkam in obiskovalcem, ki ste se družili z nami, spoznavali poročne ponudnike in se sladkali s tortami. Srčno upamo, da ste dobili odgovore na svoja vprašanja, izbrali najljubši okus torte in da so se vam utrnile sveže ideje. Poroka je vseeno eden najpomembnejših dogodkov za večino parov. Tega se vsi poročni ponudniki zavedamo, zato vam želimo ponuditi zgolj najboljše.

V nadaljevanju si lahko ogledate fotografije s sladke pokušine, ki je potekala v prostorih Infinity events in si osvežite spomin na ponudnike, ki ste jih tokrat spoznali. Uživajte in naj priprave na poroko potekajo gladko, mirno in zaljubljeno. Če ste se odločili, da katerega izmed nas počastite s sodelovanjem na svoji poroki, vas vabimo, da čim prej rezervirate svoj termin. Sezona porok je namreč pred vrati, datumi pa se kar hitro polnijo.

Ekipa sladke pokušine

Omamni okusi tort, Yammy Tammy

Na pokušini ste se lahko posladkali z desetimi različnimi tortami. Zanje sem poskrbela Tamara, Yammy Tammy. S slaščičarstvom se profesionalno ukvarjam več kot pet let, in poročne torte so mi najljubše izmed vseh. Upam, da so vam torte šle v slast. Pri svojem delu uporabljam zgolj zelo kakovostne sestavine, vse recepte za torte pa sem razvila na podlagi raziskovanja, učenja in prilagajanja.

Romantične rožnate fotografije, Matej in Katarina

Brez čudovitih fotografij, ki sta jih na dogodku naredila Matej in Katarina, bi pokušina ostala v spominu zgolj udeležencem. Tako pa lahko vsi občudujete romantično dogajanje – skoraj tako, kot da bi bili tam z nami. Kot lahko opazite že sami, je slog tega fotografskega para izredno mehak in v vsakem pogledu skladen s percepcijo poroke. Obenem velja poudariti, da bodo poročne fotografije krasile stene vašega stanovanja, zato je dober fotograf še kako pomemben.

Anvilin Creations, unikatne poročne tiskovine

Le kdo ne opazi napisa z imenom, ki krasi njegov krožnik? In kako radi imamo poročna vabila, ki običajno še dolgo visijo na hladilnikih in stenah stanovanja. Tokrat nas je s svojimi tiskovinami in načinom njihove izdelave očarala Anja, Anvilin Creations. Kot dizajnerka Anja združuje grafično oblikovanje z umetnostjo ročnih tehnik, s katerimi ustvarja poročne tiskovine in zgodbe, ki so preproste, elegantne in edinstvene.

Shabby House, dekoracija, ki očara

Jagoda je tako skrivnostna, ko jo opazuješ med postavljanjem poročne dekoracije. V svojem svetu ustvarja podobe, ki jih zelo uspešno preslikava tudi v resničnost. Njena zbirka dekorativnih elementov je prava zakladnica in v kombinaciji slogov se odlično znajde. Ne glede na to, v kateri prostor jo postaviš, vedno bo našla pravšnje kose. Pri Shabby House si lahko izposodite dekoracijo, Jagoda pa bo poskrbela za dodatne nasvete in ideje.

Cvetličarna Omers Domžale, cvetje

Le kakšna bi bila poroka brez dišečih cvetlic? Cvetje je vedno tista pika na i, ki omehča in polepša še tako običajne prostore. In ne glede na vse moderne možnosti, smo ljudje še vedno preprosto zaljubljeni v rože. Na poroki je seveda najpomembnejši šopek, ne gre pa pozabiti tudi na ostale detajle, okrašene s svežim cvetjem. Na pokušini se je cvetličarna Omers odlično izkazala s preprosto, a lepo cvetlično dekoracijo.

 

FOTOGRAFIJE: MATEJ & KATARINA PHOTOGAPHY