Ideje za brunch in čajanko

tamara Slaščice za vsak dan Napiši komentar

»Ko bom velika, bom ob sobotah prijatelje povabila na bruch ali pa na čajanko!« Se ti sliši kaj znano? No, draga dama, zdaj si »velika« in čas je, da si vsake toliko s prijatelji in družino vzamete čas za druženje. Naj tiste sanje o popolnem »brunchu« ne ostanejo pozabljene.

Če želiš rojstni dan ali drug dogodek praznovati v stilu Jane iz Pride and Prejudice ali pa imeti brunch kot Serena iz Gossip Girl, potem beri dalje! No, pa tudi če iščeš zgolj idejo za naslednje druženje, si oglej spodnje predloge, med katerimi boš zagotovo našla sveže ideje!

(Vir: Pinterest)

Najpomembnejši so detajli

Da, prav si prebrala. Detajli so tisti, brez katerih ne gre. Verjemi, tvoji gostje bodo opazili malenkosti in se čudili nad tvojo inovativnostjo, ti pa boš uživala v pripravah. No, vsaj če si te vrste dekle, ki rada ustvarja in gosti prijatelje. Torej, nekaj detajlov, ki bodo zagotovo opaženi.

(Vir: Pinterest)

Začni z ledom – ne glede na to, ali ga boš dodala v limonado ali v posodo za penino. Ko napolniš modelčke za led z vodo, vanje dodaj sveže cvetove, sveža zelišča ali pa sveže sadje. Odvisno od letnega časa in pijače, s katero boš postregla seveda.

Tea’o’clock – speci piškotke v obliki čajnih vrečk in jim še pred pečenjem naredi luknjico na vrhu. Potem pa nanje priveži vrvice čajne vrečke in dobila boš prav zabavno zamislico (ki jo vidiš tudi na fotki). Verjemi, tvoji gostje bodo tisti dan zagotovo zapolnili svoj Instagram s fotkami tvojih pogruntavščin.

(Vir: Pinterest)

Samopostrežni prigrizki

Kako je na večini nedeljskih kosil? Mama se ves čas suka po kuhinji, namesto da bi uživala s svojimi gosti. Ne počni tega, saj se tvoji prijatelji prišli družit s teboj. Vnaprej pripravi vse prigrizke in jedi in jih postavi na mizico, s katere si vsakdo lahko postreže sam. Verjemi, tako boš veliko bolj uživala, tvoji gostje pa bodo veselo raziskovali dobrote, ki si jih pripravila.

(Vir: Pinterest)

Tematski brunch

Celotno druženje boš še dodatno popestrila, če mu boš dodala tematiko. Jaaaa, obožujemo tematske zabave! Skladno z letnim časom in svojim okusom izberi osrednjo tematiko in vse jedi in dekoracijo pripravi v tem stilu. Obožuješ roza barvo? Let it be pink! Nora na jesenke barve in buče? Okrasi krožnike z listjem in speci bučno pito.

(Vir: Pinterest)

Sladki kotiček je zakon!

Ne pozabi na slaščice. Nameniš jim lahko kar cel sladek kotiček. Da pa si ne boš dala preveč dela, si olajšaj pripravo in naroči slaščice pri nas. Pripravili ti bomo sladek paketek s tematskimi slaščicami različnih oblik. Karkoli boš pač želela! Primere si lahko ogledaš TUKAJ >>

Uživaj v čajanki in druženju.

(Vir: Pinterest)

Dodaj odgovor