Rajska Boho poroka

tamara Dogodki, Poročne torte

Ko spoznam par, ki pri meni želi naročiti poročno torto, ga vedno opazujem z radovednostjo. Poskušam odkriti, kakšna sta, kaj jima je všeč in v glavi že snujem detajle poročne torte, ki bo na kožo pisana njima.

Eden izmed najbolj prijetnih parov, s katerima sem imela čast delati, sta Maja in Bogdan. Iskrivih oči, polna entuziazma in sanjave romantike. Spoznala sem ju na svojem dogodku, Sladka pokušina, kjer bodoči mladoporočenci preizkušajo različne okuse tort in se odločajo, kateri bo za njih pravšnji. Letos sta bila med njimi tudi Maja in Bogdan, s katerima sem se takoj zapletla v živahen pogovor in razmišljanja o njunem velikem dnevu.

Poročila sta se 16.6.18 v Orehovem gaju, ki se samo za njiju spremenil v pravi bohemski raj. Pri organizaciji ju je vodila Jasna iz Wedding Hillsa, ki je bila kot vila s čarobno paličico, ki je spretno usklajevala vse. Povsod je bilo polno perja, svežega cvetja in celotna poroka je bila v zemeljskih tonih in toplih barvah. Seveda so bile takšne tudi slaščice, za katere sta se odločila.

Snovanje poročne torte in Mizice, pogrni se; je bilo v pravi užitek, saj sta bila Maja in Bogdan polna idej. Teme slaščic smo določili skladno s celotno poroko in izpadle so preprosto vrhunsko! Pri izdelavi torte sem se držala »rose gold« barve in kombinacije zemeljskih in nežnih odtenkov. Odločila sta se za tronadstopno seminaked torto, ki je popolnoma sovpadala z bohemsko poroko. Ker je bilo svatov več, sta se odločila, da primarno poročno torto dopolnimo še z dvema, manjšima tortama, ki sta se zelo lepo stilsko ujeli s poročno torto. Izbrala sta svoje najljubše okuse: Ferrero z brezglutenskim biskvitom, Bella in Summer Love. Sveži, poletni okusi!

(Vse okuse v ponudbi si lahko ogledaš TUKAJ >> )

Seveda tudi sladki kotiček, Mizica pogrni se, ni smel manjkati! Po usklajevanju želja smo se odločili na popolno kombinacijo:

  • Popsicles (čokoladna sredica, obliti z belo čokolado)
  • Cakepops (čokoladna sredica, obliti z belo čokolado)
  • Cupcakes (dve vrsti oziroma dva okusa: Bella in Rock’n’Roll)
  • Sladki kozarčki (v dveh okusih: Francoski prestiž in Summer Love)
  • Donuts (preliti z mlečno in belo čokolado)

Vabljeni, da si v nadaljevanju ogledate fotografije z njunje poroke. Za naročila in povpraševanja pa mi pišite na tamara@yammytammy.si

Se beremo spet kmalu!

Sladki pozdravčki,

Tamara

Poročna torta & sladka mizica: Yammy Tammy

Organizacija poroke & cvetje: Wedding Hills

Fotografija: Album Weddings